dimecres, 9 de gener del 2013

ÚLTIMES CLASSES

Hem tornat de les vacances de Nadal i ja tan sols hem fet un parell de classes abans de presentar el projecte final. Una amb la Júlia i l’altre amb la Sandra. 

Amb la Júlia vam estar donant els últims retocs al treball final, mentre ella passava grup per grup a resoldre dubtes. Crec que si ens demanen fer una cosa, com ara ve a ser un pòster o un tríptic, ens haurien d’ensenyar abans com fer-lo o donar-nos certes indicacions per saber què és el que hem de posar, ja que sense tot això cadascú ho fa com pot amb el que sap i posa en ells la informació que un mateix creu necessària. Així doncs, no s’haurien de canviar coses a l’últim moment. 

Avui ha tocat amb la Sandra i amb ella hem estat tota la hora i mitja veient els vídeos que cadascú ha fet i una miqueta de dubtes sobre el projecte que hem de presentar aquest proper divendres. Això m’ha servit per veure com la resta de companys s’ha pres fer aquesta activitat i la creativitat de cadascú d’ells i elles, a més a més de compartir amb tots com va ser part de la nostra infància. 

En definitiva, ha estat dues classe per acabar de matisar el projecte final i retocar algun detall del treball escrit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada