dissabte, 12 de gener del 2013

REFLEXIÓ PROJECTE FINAL

Bon dissabte a tothom! 

En aquesta entrada m'agradaria fer una petita reflexió sobre el el procés i el resultat del projecte final que hem fet per aquesta assignatura; Alfabetització Digital. Res, una cosa breu amb quatre idees que m'agradaria comentar. 

En primer lloc, dir, que la realització d'aquest treball m'ha ajudat a relacionar les tres parts de l'assignatura. Per una banda hem fet ús d'imatges i de programes de retoc d'imatges per poder fer el pòster i el tríptic, com ara el photoshop o el gimp. Per una altra banda, el fet de preparar activitats relacionades amb les TIC, dirigides a nens i nenes d'Infantil i, finalment, l'ús de programes i blocs, i també l'ús del Jclic. 

En segon lloc, remarcar, que m'ha agradat molt fer aquest treball. Trobo que la millor manera d'aprendre és dur tots els continguts a la pràctica i, amb aquest treball, ha esta possible. Tot i que també ha tingut la seva part teòrica, he gaudit molt de tot el procés de creació. Encara que també s’ha de dir que tot comporta força temps. Però bé, el fet de fer-ho en grup també ho ha fet més divertit i amè. 

Finalment, dir, que tot i el que va passar el dia de l'exposició ha estat una experiència gratificant i força constructiva, de la qual me'n duc un bon record.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada